Perfecte Baan

De Perfecte baan assessment geschikt voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan of carrière en meer inzicht wil krijgen in wat hij of zij echt wil in een baan. Het assessment zal je helpen om jouw belangrijkste doelen en interesses te identificeren, zodat je gericht kunt zoeken naar vacatures die bij jouw waarden en interesses passen. Dit vergroot de kans op een succesvolle sollicitatie en een baan die echt bij jou past.

 

Communicatie

Het Communicatie assessment is geschikt voor mensen die in een team werken of vaak moeten communiceren met klanten en collega’s. Het assessment zal je helpen om jouw sterke punten en verbeterpunten in communicatie te identificeren, zodat je effectiever kunt communiceren en beter kunt samenwerken. Dit kan leiden tot meer begrip, betere werkrelaties en een prettigere werkomgeving waar je dagelijks met veel plezier naartoe gaat.

 

Persoonlijk

Het Persoonlijk ontwikkeling assessment is geschikt voor individuen die gericht willen werken aan hun persoonlijke en professionale ontwikkeling. Het assessment zal je helpen om jouw sterke en zwakke punten te identificeren, zodat je gericht kan werken aan het verbeteren van jouw vaardigheden en het bereiken van jouw doelen. Dit zal leiden tot meer zelfvertrouwen, betere prestaties en meer voldoening in je dagelijkse activiteiten.

Waarom A6ment

Omdat deze je inzicht geeft in jouw sterke en zwakke punten, jouw interesses en doelen en hoe je effectiever kunt communiceren. Dit kan bijdragen aan jouw persoonlijke en professionele groei en kan leiden tot meer succes en voldoening in het werk. Onze assessments zijn wetenschappelijk onderbouwd en worden geleverd met een uitgebreid rapport en persoonlijk advies. Neem vandaag nog contact met ons op en begin aan jouw persoonlijke of professionele groei!

15

Minuten maken assessment

13

Locaties wereldwijd

8

Aantal assessments

Wat kost een assessment

Wij vinden dat iedereen het verdient om gelukkig te zijn in hun werk of gekozen studierichting.  A6ment wil hierbij helpen. Niet alleen met het assessment maar als je het wil kunnen we er ook voor zorgen dat je wordt benaderd voor een functie die perfect bij je past, alleen als je er voor open staat uiteraard. Antwoord op de vraag, onze assessments zijn in sommige gevallen zelfs gratis.

Sta je open voor een carriere switch geef dit dan aan in het contactformulier, dan gaan we je benaderen als er een concrete match op tafel ligt.

Vragen? klik op deze link, we zullen al je vragen beantwoorden.

Ons meest gebruikte assessments voor particulieren

Functie match assessment97%
Perfecte baan assessment92%
Communicatie assessment69%
Persoonlijke ontwikkeling assessment84%

De grafiek geeft aan hoeveel van onze kandidaten voor welk assessment hebben gekozen. Keuze van het type assessment is voornamelijk afhankelijk van de fase waarin je je bevindt.

Ben je net klaar met je studie, ben je jezelf aan het orienteren op de arbeidsmarkt of zit je vast in je werk? Wij van A6ment hebben de oplossing voor je.

Functie match assessment

Perfecte baan assessment

Communicatie assessment

Persoonlijke ontwikkeling assessment

A6ment nieuwsbrief

Ontvang ons maandelijkse nieuwsbrief