Overzichtelijke assessments voor iedereen

De manier om prestaties te verbeteren

56

 

jaar ervaring

In 1922 begonnen met de eerste Aptitude testen en sindsdien ontelbaar mensen kunnen helpen met het maken van assessments

7

Kantoren

Op 2 continenten

162

 

professionals

Die wereldwijd klaar staan

A6ment staat voor kwaliteit, service en gemak

We kennen dat gevoel allemaal, op zoek naar de schaap met 5 poten, collega’s die niet op de juiste plaats zitten of misschien voel je zelf wel dat je niet het meeste uit jezelf kan halen er zit meer in. Resultaat, ongemotiveerd, vermoeid gevoel, balen dat het weekend er weer op zit en dat je weer aan de slag moet.

A6ment kan je helpen. Wij zijn een team van 7 professionals die allemaal een achtergrond hebben in HR, Sales, hoger en midden managment en ook wij hebben ooit in een ver verleden het gevoel gehad dat er meer in zat. Ons passie is om jou op de juiste positie te krijgen en jezelf persoonlijk en professioneel te laten ontwikkelen.

Ons team is vastbesloten om jou de beste ervaring te bieden tegen de meest betaalbare prijs. We begrijpen dat kosten een belangrijke factor zijn, daarom hebben we onze overheadkosten tot een minimum beperkt. Door efficient gebruik te maken van moderne technologieen en digitale platforms, zijn we in staat om onze diensten op grote schaal aan te bieden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

De gepatenteerde assessments van o’Conner zijn ontworpen om jouw potentieel te onthullen. Ze helpen je inzicht te krijgen in jouw sterke punten, vaardigheden en interesses, zodat je weloverwogen carrierekeuzes kunt maken en jouw persoonlijke groei kunt stimuleren een diepgaand begrip van jezelf.

We zijn er trots op dat we duizenden mensen hebben geholpen om hun unieke talenten te ontdekken en doelen te bereiken. Onze bewezen methodologie en expertise zijn ongeevenaard. Met onze assessments kun je jouw sterke punten maximaliseren en mogelijke belemmeringen overwinnen, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Lees snel verder en ontdek hoe onze assessments je kunnen begeleiden op jouw pad naar succes. Klik hier als je een HR Professional bent, indien je interesse heb als particulier klik je hier Persoonlijk Assessment.

Overzichtelijk

Overzicht en focus maken het mogelijk om weloverwogen beslissingen te nemen.

 

 

Talent Intelligence

Voeg “intelligence” toe door tooling en analytics samen te laten werken.

 

 

Van selectie naar onboarding

A6ment brengt data tot leven die de gebruiker objectieve HR-stuurinformatie oplevert.

 

 

Flexibiliteit

Onze assessments zijn Ipad, Smart Phone en Desktop proof. Dit geeft je de flexibiliteit om vanaf huis, in de auto of op kantoor in je eigen tempo onze assessments te maken. Binnen 15 minuten na aanmelden in je mail en direct resultaat na het maken van het assessment. Gemiddeld duur van het maken van de assessment ligt rond de 15 minuten.

 

 

Onderzoek en begeleiding sinds 1967

Dankzij onze “Founder” Michael o’Conner al meer dan 50 jaar een toonaangevend organisatie op het gebied van wetenschappelijk onderbouwde assessments. Tijdens deze periode hebben wij ons ontwikkeld tot een moderne organisatie met meerdere vestigingen en meer dan 150 professionals wereldwijd.

 

 

Voor iedereen beschikbaar

Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten, wij geven iedereen de mogelijkheid om deze in kaart te brengen en zichzelf te ontwikkelen. Dit doen we door onze assessments voor een zeer aantrekkelijk tarief aan te bieden, sommige assessments zelfs gratis.

 

 

A6ment sinds 1967

In de late jaren 1960 richtte Dr. O’Connor wat Life Associates werd op. In de decennia daarna heeft hij zijn carrière gewijd aan het helpen van individuen en bedrijven om volledigere effectiviteit te bereiken door middel van organisatorisch leiderschap, management en beoordeling van werknemers, evenals het ontwikkelen van producten en diensten.

Tegenwoordig gaat zijn werk door bij A6ment via anderen die hij gedurende zijn carrière heeft getraind, gecoacht en begeleid.

Meer dan 56 jaar onderzoek

Terwijl we bleven werken aan testontwikkeling en analyses veranderde ons insteek langzaam. Wij gingen naar het individu kijken in plaats van naar hun specifieke baan, en raakten meer geïnteresseerd in het plaatsen van mensen in de banen die het meest geschikt zijn voor hun capaciteiten.

Het eerste kantoor werd in 1967 opgericht. Kort daarna kwam er een  vestiging in het centrum van Chicago wat nu het Potentia LLC/ A6ment is.

Laagdrempelig voor iedereen

De ideale baan match voor iedereen, dat is onze missie. Waarom iets doen wat je niet leuk vindt of waarvan je het gevoel heb dat je niet het maximale eruit kan halen. Door onze assessments zorgen wij ervoor dat jij de perfecte baan vindt, de juiste studierichting kiest en als HR professional de juiste kandidaat aanbiedt.

Heb je een vraag of opmerking laat het ons weten