Functie Profiel

Met de Functieprofiel assessment kun je als werkgever de kwalificaties, ervaring en persoonlijkheids-kenmerken van jouw werknemers evalueren om te zien of ze goed passen bij de functie die ze vervullen. Dit zal je helpen om de sterke en zwakke punten van jouw werknemers te identificeren, zodat je hen beter kan ondersteunen en begeleiden.

 

Functie Match

Onze functie match assessment is een waardevol instrument voor het nemen van effectieve beslissingen op basis van werving en selectie. Deze helpt bij het beoordelen of een kandidaat bij een specifieke functie past op basis van vaardigheden, competenties en persoonlijkheidskenmerken. Betere hires en de kans op mismatches in het aannameproces verminderen.

 

Personal Coaching

De Personal coaching assessment is geschikt voor mensen die persoonlijk of professionele doelen willen bereiken en zichzelf willen ontwikkelen. Uitstekend om jouw sterke punten en verbeterpunten te identificeren. Wij van A6ment bieden overzichtelijke rapportage zodat je gericht kan werken aan jouw persoonlijke en professionele groei.

 

Sales Assessment

Ben je op zoek naar de getalenteerde en effectieve salesprofessional die jouw organisatie naar de next level gaat brengen? Ons Sales assessment biedt een uitgebreide evaluatie van de verkoopvaardigheden, communicatievaardigheden en motivatie van de de kandidaten, waardoor jij de beste salesmedewerker kunt selecteren.

check

Betere kandidaten selecteren

Met A6ment zal je beter inzicht krijgen in de kwaliteiten en vaardigheden van kandidaten, betere beslissingen nemen over wie je naar de opdrachtgever stuurt. Voorspellen hoe de kandidaat zal presteren in de rol en of hij of zij past bij de bedrijfscultuur van de opdrachtgever.

 

check

Efficiënter selectieproces

Het gebruik van onze assessments zal het selectieproces efficiënter maken. Het kan helpen om kandidaten sneller te screenen en te evalueren, waardoor je efficiënter zal werken en sneller kandidaten kan selecteren voor opdrachten.

 

check

Hogere klanttevredenheid

Door betere kandidaten te selecteren en efficiënter te werken, zal je de klanttevredenheid verhogen. Je kan beter voldoen aan de behoeften van de opdrachtgever en hen helpen de beste kandidaten voor hun opdrachten te vinden.

Abonnement

Als professional is het van groot belang om altijd de juiste assessments bij de hand te hebben.

Voor een vast bedrag per maand kan je tegen een zeer scherp tarief gebruik maken van onze assessments. 

Zilver abonnement is voor organisaties die maximaal 50 assessments per jaar gebruiken

Goud abonnement is voor organisaties die vanaf 50 assessments per jaar zullen gebruiken geen maximaal afname.

Bent je een Start-up en wil je graag weten wat wij voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen, wij informeren je graag verder.

 

De facturatie zal ieder eind van de maand plaatsvinden op basis van nacalculatie

Tarief per maand

ZILVER

49p/m
  • €28,- per assessment (alle assessments)
  • Tot 50 assessments per jaar
  • Maandelijks gefactureerd
  • jaar abonnement
GRATIS PROBEREN

Package name

GOUD

84p/m
  • € 7,- per assessment (alle assessments)
  • vanaf 50 tot ongelimiteerd assessments per jaar
  • Maandelijks gefactureerd
  • jaar abonnement
GRATIS PROBEREN

Ons meest gebruikte assessments door HR-professionals

Functie profiel assessment97%
Functie match assessment93%
Personal coaching assessment82%
Persoonlijke ontwikkeling assessment48%
Communicatie assessment63%
Sales assessment70%
Perfecte baan assessment76%
Groep overzicht assessment80%

De assessments die het meest gekozen worden door onze HR-professionals. Dit is totaal afhankelijk van de informatie waar je naar op zoek bent. Indien je niet duidelijk is welk assessment je de nodig informatie kan geven, wij staan tot je beschikking. Onder vind je de voordelen van het gebruiken van onze assessment.

Efficientere sollicitaties

Gericht On Boarding

Helder beeld profiel

Doelgericht (sales) trainen

Duidelijk functieprofiel

Lage investering

Overzichtelijke rapporten

Flexibel

A6ment nieuwsbrief

Ontvang ons maandelijkse nieuwsbrief